cukry smakowe

Chcesz napisać coś, co nie jest związane z pozostałymi kategoriami? Zrób to w tym miejscu!
Awatar użytkownika
Adamina87
Posty: 1
Rejestracja: 29 lis 2021, 21:52

cukry smakowe

Post autor: Adamina87 »

Kochani, czy znacie coś takiego jak cukry smakowe? Oczywiście nie chodzi mi tutaj o cukier wanilinowy, tylko widziałam ostatnio takie jak kokosowy, agrestowy, advocat. Znacie? Do czego używacie takich cukrów? Podzielicie się inspiracjami? Podrzućcie jakieś pomysły :)

segment

Re: cukry smakowe

Post autor: segment »

Czy wiesz, jak zrobić cukier smakowy lub jak pokolorować cukier? To proste sztuczki, dzięki którym Twoje wypieki będą jeszcze słodsze. Przygotowanie cukru smakowego to łatwy sposób na dodanie do produktu i repertuaru kulinarnego - w zasadzie wystarczy połączyć smak z cukrem, wymieszać i pozostawić, aż wchłonie smak. Możesz aromatyzować cukry różnymi smakami, od wanilii, przez cytrusy, po aromatyczne ekstrakty, po egzotyczne przyprawy. Możesz nawet zacieniać cukier różnymi kolorami. Gotowy cukier świetnie nadaje się do dekorowania lub dekorowania ciasta, ale może być również użyty do nadania subtelnego smaku herbatom i latte. Możesz nawet użyć cukru, aby dodać do ciasta lub wypełnić przepisy, aby stworzyć przemyślane i pyszne smaki, takie jak te zawarte w cieście Craftsy Creative Flavors for Cakes, Fillings & Frostings. https://rafex.eu/cukry-smakowe-c-107.html

segment

Re: cukry smakowe

Post autor: segment »

Czy wiesz, jak zrobić cukier smakowy lub jak pokolorować cukier? To proste sztuczki, dzięki którym Twoje wypieki będą jeszcze słodsze. Przygotowanie cukru smakowego to łatwy sposób na dodanie do produktu i repertuaru kulinarnego - w zasadzie wystarczy połączyć smak z cukrem, wymieszać i pozostawić, aż wchłonie smak. Możesz aromatyzować cukry różnymi smakami, od wanilii, przez cytrusy, po aromatyczne ekstrakty, po egzotyczne przyprawy. Możesz nawet zacieniać cukier różnymi kolorami. Gotowy cukier świetnie nadaje się do dekorowania lub dekorowania ciasta, ale może być również użyty do nadania subtelnego smaku herbatom i latte. Możesz nawet użyć cukru, aby dodać do ciasta lub wypełnić przepisy, aby stworzyć przemyślane i pyszne smaki, takie jak te zawarte w cieście Craftsy Creative Flavors for Cakes, Fillings & Frostings. https://rafex.eu/cukry-smakowe-c-107.html

ODPOWIEDZ